Rezervace 224 232 528

Velikonoční dny 25.3. – 28.3. v Provaznici

Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem … 135.-

Beetroot carpaccio with goat cheese

Rote-Bete-Carpaccio mit Ziegenkäse

Slepičí vývar s bylinkovými nudlemi, masem a zeleninou … 55,-

Broth of hen with herb noodles, meat and spring vegetables

Hühnerbrühe mit Fleisch, Gemüse und Kräuternudeln

Velikonoční nádivka plná bylinek, ochucená vepříkem, podávaná na rukole a polníčku … 159.-

Traditional easter ham and egg bake, full of herbs, seasoned with pork

Ostern Kreuter-Semmel-Fleisch Farce serviert auf dem Rucola und Feldsalat

Pečený králík na hořčici a bílém víně podávaný se šťouchanými brambory … 179.-

Rabbit roasted on mustard and white wine served with mashed potatoes

Geschmorte Kaninchenkeule mit Senf und Weisswein dazu Stampfkartoffeln und Rucola

Hovězí líčka na černém pivu s karotkový – bamborovým pyré … 196.-

Beef cheeks on dark beer with carrot-potatoe mash

Rinderbäckchen in Schwarzbier mit Kartoffelpüree

Malinový cheesecake … 69.-

Raspberry cheesecake desert

Himbeer-Käsekuchen